Terminliste

[treffkalender] [admin]
Herved følger en kort omtale av sesongens viktigste treff sett med Volvo-øyne. Mer informasjon om det enkelte treff kan innhentes fra treffets kontaktperson, men du kan også ta kontakt med klubbens styre. Referater fra tidligere års treff er å finne i tidligere utgaver av AmazonPosten.
Andre Volvo-relaterte treff finnes hos andre Volvo-klubbers hjemmesider. Linker til disse finnes på siden Nyttige linker. Det vises også til LMKs sammenstilling av treff i Norge.

August måned

16. - 18.Midt-Norsk jubileumstreff 2019
Årets treff er det 10. i rekken, og vi vil derfor feire 10 års-jubileum.
Begivenheten finner sted 16 – 18 august på Granmo camping, Oppdal.
Bestilling av hytter eller campingplass gjøres direkte til Granmo camping.

www.granmocamping.no

Treffet starter på fredag med registrering fra klokka 18:00
Program for treffet vil som vanlig bestå av flotte biler, sosiale treff, utlodding, crusing og utstilling. Siden vi feirer 10 år så vil vi markere dette på forskjellige måter. På lørdag kveld vil vi by på jubileumsmiddag oppe i loftstuen på Granmo Camping.

Treff for alle klassisk volvo.
Med klassisk volvo tenker vi helst på biler fra perioden etter 1947, men har du en av de eldste bilene i Volvo-familien er vi selvsagt stumme av beundring. Nedad har vi i år satt grensen til 1989, så både Volvo 240 og 740 er velkomne sammen med de eldre veteranene som Volvo PV, Duett, P1800 og selvfølgelig Amazon.
Mer info: www.nvak-mn.org/2019/05/25/arets-treff/

16. - 18.VROM, Göteborg 2019
VROM är en ideell förening som årligen arrangerar en träff för Volvo-entusiaster från hela världen. Bakom VROM, Volvo Rendezvous & Owners Meeting, står de svenska Volvoklubbarna samt Volvo Cars Heritage.
2019 års upplaga av VROM äger rum mellan den 16. - 18. augusti och blir därmed den 33:e i ordningen sedan starten 1987. Vi håller som vanligt till ute på Arendal Skans, Göteborg.

Program:
Fredag, 16/8: Fredagens arrangemang är fortfarande under planering.
Lördag, 17/8: Veteranbilsrally med frågor och praktiska övningar längs vägen. Lördagens arrangemang är fortfarande under planering.
Söndag, 18/8: Utställning och marknad i anslutning till Volvo Museum, Arendal. Söndagens arrangemang är fortfarande under planering.
Kontaktperson: Håkan Gedda
Mer info: www.vrom.org

17. - 18.Vallåkraträffen 2019
Vallåkraträffen är Skandinaviens största bilträff för ombyggda, stylade, originalrenoverade europeiska och japanska bilar. Mer än 1.500 fordon och över 15.000 besökare vallfärdar varje år till Vallåkra! Lördagen inleds med målgången av veteranlastbilarna i Pärlrallyt och stor branchuställning. Träffen hålls på Enoch Thulins flygplats, där vi på 170.000 kvadratmeter erbjuder, biltillbehörsutställning, ca 100 företagsutställare och bilklubbar, många företagsutställare i flyghangarerna och swapmeet/veteranmarknad. Massor av action i toppklass på flygrakan samt en gigantisk prisutdelning med närmare 100 showbilar.
Mer info: www.vallakratraffen.com

18.Cars & Coffee & Bikes Sommertreff 2019
Vi måtte dessverre gi tapt for været i juni, men vi flytter stortreffet og prøver oss igjen i august i litt mindre skala. Interessante kjøretøyer fra 0 til 110 år ruller inn på Sommercaféen (Norges største café i areal). Hyggelige og interessante folk koser seg med det ypperste av historisk og oppdatert teknikk og industridesign, og med is, brus og kaffe. Vi krysser fingrene for fint vær og rimelig tørre forhold.

Vi ønsker derfor igjen velkommen til Cars & Coffee på Skui gård 18/8 kl. 12:00 til 17:00.
Her er alle typer veteranbiler velkommen.
Skui gård har adresse Gml. Jarenvei 119, 1340 Skui.

Klikk på denne linken for å se på kart hvor Skui gård ligger.

Gøy for alle, gratis adgang, velkommen!
Mer info: www.skui.no

30. - 31.Volvo-treffet, Torpo 2019
Volvo-Treffet 2019 avholdes lørdag 31. august på Torpomoen Rednings og Øvingspark, som det hele navnet er. I fortsettelsen er navnet forkortet til «Torpomoen» som ligger 9 km sør for Ål, langs Rv 7. På folkemunne vil derfor treffet fremdeles hete Ål-treffet, selv om det offisielle navnet er Volvo-Treffet (på Ål).
Treffet starter offisielt kl 11:00, men vi begynner å slippe inn biler fra ca kl 07:30 lørdag morgen slik at vi unngår kødannelser og lang ventetid ifm ankomsten.
Dette treffet er åpent for alle typer Volvo biler. Nye som gamle og alle typer av nyttekjøretøyer som lastebiler, busser eller traktorer er velkomne. Det blir premiering i mange forskjellige klasser. Premieutdelingen starter ca kl 15:30.
Treffavgift er som vanlig kr 150,- pr bil. Det er ingen inngangsavgift utenom treffavgiften pr. bil.

På Torpomoen er det god plass, både til utstillere, deleselgere, treffdeltakere og god parkeringsplass for besøkende som ikke skal ha bilen på selve treffet.
Det blir også salg av pølser, vafler, kaffe og mineralvann og vi håper derved å kunne servere våre gjester slik vi ønsker og dere fortjener.

Etter treffet legges det opp til felles grilling utpå lørdags kvelden for de som ikke har bestilt koldtbord. Husk å ta med grillmat for de som ønsker å delta. Vi stiller med grillkull og griller.
De som selger deler eller har klubbstand må også betale kr 150. Dette betales til Volvo-Treffet ifm ankomst.

Overnatting:
Torpomoen er opprinnelig en militærleir tilhørende Heimevernet, men er nå overtatt av private eiere i form av forskjellige firmaer. Det er derfor ikke hytter, men rom man kan leie i forskjellige bygninger, tidligere kaserner. Rommene er fine og oppusset for ikke lenge siden. Totalt har Torpomoen 50 rom. Mer enn halvparten av rommene har eget bad, og det finnes felles kokemuligheter i hver kaserne. Noen av rommene har køye­seng med over- og underkøye samt en sovesofa hvor man kan ligge 2 stk. Så finnes det noen familierom hvor det i stedet for å være en vanlig underkøye, er en dobbelkøye. For øvrig er rommene like.
Evt skader eller ødeleggelser må dekkes av den som forvolder skaden. Ellers forventes det at alt forlates i samme stand som da man kom. Vask er inkludert i leieprisen. I motsetning fra de siste årene, skal de som ønsker å bestille rom gjøre dette direkte til utleier. Det gjelder også de som også ønsker å bestille frokost, koldtbord lørdag og/eller frokost søndag.
Bookingansvarlig er Britt Kristin Hamre og hun kan treffes på telefon 966 24 993 eller 32 08 29 20 For mere info om Torpomoen kan dere gå inn på www.torpomoen.no.
Når det gjelder overnatting i telt, bobiler, campingvogner etc behøver man ikke reservere dette. Etter avtale med Torpomoen er det Volvo-Treffet som organiserer dette, og vi vil, som tidligere, kreve kr 100,- for hver vogn, telt etc pr. natt. Dette gjelder fredag-søndag. Alt annet skal gå gjennom Britt Kristin Hamre.
Kontaktperson: Arve Larsen, tlf. 412 78 939
Mer info: volvotreffet.no

September måned

7.Kolding Volvo Træf 2019
Velkommen til Danmarks største VolvoTræf.
Det 32. træf hos Kolding Volvo klub,
som arrangeres 7. september ved Smidstrup hallen, Tiufkærvej 3A, Smidstrup, 7000 Fredericia.

Træffet er et oplagt familietræf, med masser af muligheder for store og små.

Klikk her for treffplakat.

Kontaktperson: Thomas Jørgensen, tlf. +45 - 22 747 240
Mer info: www.koldingvolvoklub.dk

21.Ekebergmarkedet høst 2019
Norges (Nordens?) største delemarked avholdes på Ekebergsletta i Oslo.
Veteranbil og MC delemarked, salg av biler og MC over 30 år, antikviteter.
Gratis adgang for publikum.
Markedet er åpent for publikum lørdag kl. 06:00 - 16:00
Arrangør: Norsk Veteranvogn Klubb.
NVAK vil være tilstede med egen klubbstand.
Kontaktperson: Klubbsekretæren, tlf. 23 38 05 10
Mer info: www.veteranvogn.no

Oktober måned

25. - 27.Oslo Motorshow 2019
Oslo Motor Show er Norges største møteplass for alle med lidenskap for motor med over 40.000 besøkende. I løpet av 9 år har Oslo Motor Show befestet sin posisjon som den viktigste arenaen for ombygde kjøretøy, motorsport og utstyrsleverandører.

På Oslo Motor Show finner du alt du kan drømme om fra custombygde motorsykler og amerikanske glis til gatebiler, historiske kjøretøy, unike lastebiler og super sportsbiler.

Fakta:
Arrangør: Norges Varemesse i samarbeid med Förlags AB Albinsson & Sjöberg (FABAS) Antall utstillere: ca. 150 Utstillingsareal: ca. 30.000m² + 7000 m² utendørs rallybane

Vi ønsker deg velkommen til Oslo Motor Show!
Mer info: www.oslomotorshow.no